Uncategorized, کیلس استارت

نصب کیلس استارت دنا

کیلس استارت

نصب کیلس استارت دنا و نصب انواع آپشن خودروهای داخلی و خارجی خدمات مجموعه تهران تیونینگ : نصب آپشن ماشین-مانیتور-مولتی مدیا-هدلایت-کیلس استارت-کروزکنترل-برچسب سولار-شیشه دودی و… میباشد

آنچه باید در مورد کیلس استارت بدانید

سیستم های کیلس استارت چگونه کار می کنند؟
ماشین های استارت دکمه ای یا همان کیلس کیلس استارت از سیستم جرقه زنی بدون کلید استفاده می کنند. در حالی که سیستم‌ها از یک مدل به مدل دیگر متفاوت هستند، از این جهت شبیه هستند که کلید فلزی سنتی را با یک جا کلیدی جایگزین می‌کنند. فوب باید داخل خودرو باشد تا سیستم کامپیوتری خودرو بتواند به آن متصل شود و به راننده این امکان را می‌دهد که فقط با فشار دادن یک دکمه، خودرو را روشن کند.

جاکلیدی در اصل فرستنده ای است که سیگنال فرکانس پایینی را به خودرو ارسال می کند. این سیگنال شناسه مخصوص آن وسیله نقلیه است. هنگامی که فوب داخل ماشین قرار می گیرد و دکمه را فشار می دهید، گیرنده ماشین سیگنال را دریافت می کند و نیرو را برای روشن شدن موتور ارسال می کند.

علاوه بر راحتی، ورود بدون کلید نیز با توجه به کاهش سرقت های خودرو اجرا شد. از آنجایی که ماشین فقط سیگنال آن یک فوب را تشخیص می دهد، سرقت ماشین شما را دشوارتر می کند. به عنوان یک اقدام ایمنی، ماشین باید در پارک باشد – و پای راننده باید روی ترمز باشد – تا ماشین روشن شود.

در حالی که قطعاً یک عامل جالب برای فشار دادن آن دکمه وجود دارد – که اغلب با طراحی مدرن و کابین خلبان مانند داشبورد ادغام می شود – ناظران صنعت نیز نگرانی هایی را در مورد سیستم های استارت بدون کلید یعنی فاقد کیلس استارت ایجاد کرده اند و تولیدکنندگان خودرو را بر آن داشته تا اقدامات ایمنی جدیدی را معرفی کنند.

مزایا و معایب کیلس استارت در خودروها
مانند سایر اشکال جدید فناوری، استفاده از خودروهای استارت بدون کلید دارای مزایا و مشکلاتی است. اگرچه آخرین نسخه تا اوایل دهه 2000 ظاهر نشد، اما ماشین‌های دکمه‌ای برای اولین بار در سال 1912 ظاهر شدند، زمانی که کادیلاک یک استارت دکمه‌ای برقی را برای جایگزینی میل لنگ دستی خطرناک و سخت‌کار معرفی کرد. اما سپس کلیدها آمدند و جایگزین دکمه‌های استارت شدند که معمولاً روی زمین یا داشبورد قرار داشتند.

البته چیزی که در فشار استارت مدرن متفاوت است، فناوری است. در حالی که این چیزی است که استفاده از آن را پیچیده‌تر و آسان‌تر می‌کند، اما باعث نگرانی برخی از رانندگان و ناظران صنعت نیز شده است. برخی از استدلال های موافق و مخالف استارت های فشاری عبارتند از:

طرفداران:
کلید هوشمند می تواند هنگام قفل کردن، باز کردن قفل و راه اندازی خودرو در جیب یا کیف راننده باقی بماند زیرا حسگرهای موجود در خودرو مستقیماً با فوب ارتباط برقرار می کنند.
این فناوری امکان استارت از راه دور را برای صاحبان خودرو فراهم می‌کند، که می‌تواند راهی عالی برای گرم کردن خودرو در حالی که هنوز قفل است و در خیابان پارک شده است.
این فناوری تشخیص می‌دهد که آیا کلید داخل خودرو است یا خیر – که قفل کردن کلیدها در داخل ماشین را تقریبا غیرممکن می‌کند.
معایب:
تعویض فوب های گم شده بسیار گران تر از کلیدهای سنتی است.
برخی از رانندگان به درستی در مورد نحوه خاموش کردن وسایل نقلیه با اشتعال دکمه‌ای آموزش ندیده‌اند، که باعث می‌شود مردم فراموش کنند آنها را خاموش کنند و ماشین را روشن بگذارند یا آنها را قبل از خروج در “پارک” کنند.
در حال حاضر هیچ استانداردسازی صنعتی وجود ندارد، بنابراین نحوه عملکرد فوب ها از یک خودرو به ماشین دیگر متفاوت است.
اگر باتری فوب خاموش شود، راننده باید بداند که چگونه سیستم را نادیده بگیرد و کلید سختی را که سازنده در دستگاه پنهان کرده است پیدا/استفاده کند – یا با امداد جاده ای تماس بگیرد.
مانند بسیاری از فناوری‌ها و پیشرفت‌های صنعت خودرو، می‌توانید چیزهایی را در مورد سیستم‌های احتراق بدون کلید پیدا کنید که دوست داشته باشید – و دوست نداشته باشید. اما با تبدیل شدن آنها به استانداردهای صنعتی، یادگیری نحوه استفاده صحیح از آنها برای هر راننده مهم است. درباره فناوری‌های خودرویی که رانندگی را متحول می‌کنند بیشتر بیاموزید.

برای دیدن محصولات بیشتر کیلس استارت کلیک کنید

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *